info@zensamassage.nl
ma-di-do 9-17, woe-vr 9-12

Gefeliciteerd met je zwangerschap!
Een zwangerschap is een bijzondere tijd. Een tijd waarin er veel verandert en het extra belangrijk is om goed voor je lichaam te zorgen en jezelf extra te (laten) verwennen. Tijdens de zwangerschapsmassage kunnen jij en je kindje even lekker ontspannen. Het draagt bij aan soepele spieren en zorgt ervoor dat afvalstoffen en vocht makkelijker afgevoerd kunnen worden.

Bij de zwangerschapsmassage wordt gebruik gemaakt van een speciale massagetafel met een buikuitsparing, zodat je heerlijk op je buik kunt liggen. Aan de onderkant van de tafel wordt je buik ondersteund door een speciale band. Ook voor je borsten zijn er uitsparingen, zodat je nog comfortabeler kunt liggen.

Er wordt gebruik gemaakt van amandelolie die 100% natuurlijk is. Bij een gevoelige huid kan er ook gebruik gemaakt worden van neutrale olie.

Voordelen van een zwangerschapsmassage:
• Verlichting van pijn (o.a. rug, bekken, schouders)
• Verbetert de bloedcirculatie
• Minder vocht vasthouden
• Minder spierspanning en hoofdpijn
• Verbetert de slaap

Belangrijk om te weten: Tijdens de eerste drie maanden van een zwangerschap wordt het afgeraden om een massage te nemen. Vanaf het tweede trimester ben je van harte welkom voor een zwangerschapsmassage!

Wil je iemand een zwangerschapsmassage cadeau geven? Bestel hier een cadeaubon.