info@zensamassage.nl
ma-di-do 9-17, woe-vr 9-12

Voor een goede en ontspannen behandeling hanteert Massagepraktijk Zensa een aantal algemene voorwaarden. Maak je een afspraak bij Massagepraktijk Zensa, dan ga ik er vanuit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en akkoord bent met de inhoud.

 1. Voor aanvang van de eerste behandeling wordt altijd een intakegesprek gehouden. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die tijdens dit gesprek wordt verstrekt. Op basis hiervan kan de behandeling op een verantwoorde en veilige manier worden gegeven.
 2. Bij wijzigingen in de (medische) situatie is de cliënt zelf verantwoordelijk om dit aan aan de behandelaar door te geven.
 3. Alle informatie die tijdens het intakegesprek en de behandeling wordt gedeeld, wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder schriftelijke toestemming wordt deze informatie nooit aan derden verstrekt.
 4. Persoonlijke gegevens worden opgeslagen zolang je cliënt bent bij Massagepraktijk Zensa.
 5. Cliënten kunnen altijd conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming vragen om inzage, wijziging of verwijdering van hun persoonlijke gegevens.
 6. Massagepraktijk Zensa is niet verantwoordelijk voor letsel en/of schade als gevolg van het verzwijgen van medische informatie, zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures of medicijngebruik.
 7. Massagepraktijk Zensa is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
 8. Er zijn contra-indicaties waarbij niet gemasseerd mag worden. Voorbeelden zijn: koorts, hartklachten, besmettelijke huidaandoeningen, ontstekingen of trombose. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst een (huis)arts of (fysio)therapeut.
 9. Bij Massagepraktijk Zensa worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling worden gestaakt en wordt u doorverwezen naar een arts of (fysio)therapeut.
 10. Wederzijds respect in een veilige sfeer, voor zowel u als voor ons, is een vanzelfsprekendheid tijdens een massage. Vragen over andere diensten dan aangegeven op de website www.zensamassage.nl worden niet op prijs gesteld.
 11. Massagepraktijk Zensa behoudt zich het recht om cliënten te weigeren zonder opgaaf van reden.
 12. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde afspraken binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak en vergeten afspraken (‘no show’) worden voor 100% in rekening gebracht.
 13. Betaling van de behandeling geschiedt direct na de behandeling per betaalverzoek.
 14. De betaling van een rittenkaart dient direct na aanschaf te worden voldaan per betaalverzoek.
 15. De rittenkaart is één jaar geldig en is niet persoonsgebonden.
 16. Een cadeaubon is inwisselbaar voor de behandeling, duur of waarde die op de bon vermeld staat en is geldig tot twee jaar na uitgifte. De cadeaubon is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
 17. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u dat u mij nooit aansprakelijk zult stellen voor enige gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage of behandeling bij Massagepraktijk Zensa.